Aşağı Çamlıkale Köyü İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın.

Misyon: Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimsemiş, toplumun temel değerlerine sahip, bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma, sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, insan haklarına saygılı, demokratik Cumhuriyeti özümsemiş iyi insanlar yetiştirmektir. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için biz varız ve çalışmaktayız.

Başarılar:

Saatler: 08.00-11.10 12.00- 14.20
Isınma: 2016 YILI EKİM AYINDAN İTİBAREN OKULUMUZ KALORİFER SİSTEMİ İLE ISITILMAKTADIR.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05370319369

WEB - https://acamlikaleilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI ÇAMLIKALE KÖYÜ HORASAN/ERZURUM

Adres - AŞAĞI ÇAMLIKALE KÖYÜ HORASAN/ERZURUM

Ulaşım ÖZEL ARAÇ VE TAKSİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi : 33 km İl Merkezi : 120 km